VILKA ÄR VI OCH HUR STARTADE ALLT?
Pop-up kök blev till foodtruckVår resa startade på Malmöfestivalen 2014 i tält med ett kök som vi lyckades bygga ihop av ja lite allt möjligt skrot och fungerade maskiner.
Och det har sedan dess successivt växt fram till vad det är i dag. Just nu har vi mer eller mindre gått över till att vi bara är ute med vår foodtruck då vi pensionerat (och lessnat på att kånka runt på stora maskiner, tunga bänkar och kylskåp fram o tillbaka). Högsäsong är vi ute på större evenemang, event & festivaler men vi gör även mindre event och caterings både för privatpersoner och företag. Lågsäsong hittar ni oss ofta utanför Lunds Universitetssjukhus, Ideonområdet och på en del utvalda företag & arbetsplatser där vi serverar fisk n chips, fisktacos och fisksoppa. Vi är sedan 2017 certifierade under MSC:s hållbarhetsstandard så att du som gäst kan vara trygg i din vetskap att fisken alltid kommer från hållbart fiskade bestånd. I dagsläget är vi Sveriges enda MSC-certifierade foodtruck (kanske till och med världens enda?), men vi hoppas såklart att fler foodtrucks vill och kan certifiera sina verksamheter. |
KONTAKTA OSS!
|
|